top of page
SANJA GREGORCIC-8652.jpg

Sanja Gregorcic

 

REDNA SREČANJA

Maj 2021

Nadaljevalni

Ob torkih

18.00 - 22.00

100 eur

PayPal ButtonPayPal Button

SCENSKO DELO PRED KAMERO

Scensko delo je namenjeno vsem, ki si želite delati na področju filma in televizije. Izkušnja bo prilagojena dejanskemu delu na snemanju - kako se pripraviti, ustvariti vlogo, kaj je pomembno pri delu s soigralcem in kako izgleda snemanje v filmski ali TV produkciji - kaj lahko od nas pričakuje režiser/ka in kako se spopasti s tremo, režijskimi navodili in s časovno stisko na snemanjih.

 

Delo v paru zahteva prisotnost na vsaki vaji v mesecu, da smo zvesti in v pomoč soigralcu. “Networking” - mreženje je za delo v igralskem poklicu izjemno pomembno, zato vam bomo na koncu vsakega meseca ponudili “showcase”, na katerem bomo gostili slovenske filmarje, ki nam bodo s svojim znanjem, komentarji in izkušnjami dopolnili mesečno delavnico. To je unikatna priložnost, da vas režiserji spoznajo in vidijo na kameri. 

Prijave in vprašanja: hello@khaoseurope.com

 

Sanja Gregorčič, doma z Vrsna, je igro študirala na Ameriški akademiji dramskih umetnosti (The American Academy of Dramatic Arts) v Los Angelesu, za diplomsko predstavo The Music Lesson pa je prejela nagrado Charles Jehlinger 2013 za najboljšo študentko letnika. Nastopila je v ameriškem kratkem filmu Alayka, slovenskem celovečercu Šuplje Priče: Zdej te je, a zdej te ni, v irskem kratkem filmu Blindness in TV-seriji Borderline na britanskem Channel 5 in Netflixu v režiji Matta Jones, najbolj znanega iz Breaking Bad. 

V neodvisnem gledališču Khaos Europe, ki ga je z Jamesom Williamsom odprla pred tremi leti, je nastajala tudi uprizoritev mednorodne predstave Antigone, premiero je doživela v MGL, 6.februarja 2020.
Več na www.imdb.com/name/nm5871843/www.khaoseurope.com

 

https://www.delo.si/nedelo/gaja-visnar-in-sanja-gregorcic-vedno-isto-kolesje-vojne-274528.html

https://www.mgl.si/sl/program/predstave/antigona-2/

bottom of page